HAHAHA! Tova!



/En tjej som inte kunde låta bli!


kul skit

lite kul från idag :

jag och lino på ica i morse :

jag : åh kanske ska ha en kanellängd till lunch!nej ska va nyttig från och med nu!

börjar packa ner vitt bröd i påsen..


jag och ML på jobbet :

jag : en tjej som stod framför mig idag såg ut som megan fox, kul för henne! skit liv!
ML: hahaha faktiskt

några sek senare..

ML: vem är megan fox?

pappa ringer efter träningen:

pappa : tänka laga middag ,vill du ha?
jag : laga...aha aa är du på lilla rött?
pappa : ja klart
jag : är så sjukt hungrig!

/ ingen annan är självaste blatten i laget

smarttjej92

som kraschade på nacken igår och har väldigt ont idag, hehehe sorry laget! Nej men hoppas det är bättre tills imorgon sitter med värmekudde nu:) hahah sjukt stel är jag, kan ju knappt kolla åt sidan utan att vrida hela kroppen typ, hahah och kolla ner stretchar som jag vet inte vad! Jävla engelsmän som skulle inspirera mig att vända i första volten :P Sen var jag barnvakt åt gnäll niklas så fick bära han också hoppas det inte gjorde någon skillnad ;) fattar inte varför jag skriver här när jag har 1 timme och en kvart tills min uppsats ska vara inne och jag har inte ens skrivit hälften men sjukt mycket roligare att skriva här där man kan skriva avd man vill :p

Nej ska ta tag i mitt lov nu!

hahah btw rekomenderar jag inte att bara plugga till ett matteprov i en bil hem från skåne! kan gå så där då :P hahaha pusssss

OKEJ!

nu vill jag att alla ber en jävligt fet bön att jag klarar tentan imorn!

helvete vilken ångest jag har, känns inte som nått fastnat. skjut mig i lilltån!

läs det här tjejer

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8011311.ab

"uppfattades som fyrverkerier"


snöö

jag gillar snön, det ger julkänsla! dunkar julmusik medan jag packar hehe mamma skulle döda mig om hon hörde har inte hört henne klaga så mycket som gjorde imorse på läääänge.

Snön gör en sjukt skidsugen också, någon som är på en weekend i min stuga innan jul om det snöar tillräckligt? :D
men men eftersom vi åker mot varmare breddgrader snart så får jag lugna ner mig lite
OOOOOOO HOOOOOOOOOOOOOOOOLY NIGTH! /cat

girls girls girls

en viss fors med thur (hehehehe) hörde precis en flicka sjunga på denna! vi har gjort ett intryck på åtminstånne en person på detta jordklot. den halvsekund vi visar våra vackra outfits..

hittade precis min halloweendräkt

och så¨är den slut!
jävla skit

jävla zakke

Zakaria Algebra Södergren Har spenderat en underbar dag med älsklingen med bland annat en chokladfestival och härligt mysande framför tvn nu!!

Nadia Raczkowski standard grej för mig


gymnastik.nu

2010-10-15 15:30:37 av Pia J från GTV
från Truppligan: Järfälla imponerade stort i J-klassen!


2010-10-17 01:34:05 av Frida från 
Järfällas JSM-lag var verkligen grymma på truppligan!
Här finns film: http://www.youtube.com/watch?v=zt4_RqiXFSY


aaaaaarrå!

/ Nad

roligt citat :D

"den sundaste gymnastiska övningen är att i rätt tid resa sig från middagsbordet"
hahahahaha klockrent! eller vad säger ni? ;)
/teeeeeeeees

tjena mellan bena!

Allt bra på träningen? själv sitter jag och myser med pojkvännen med kladdkaka, en härligt film, massage och sånt.
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
amen det är ju kul när det går bra för andra. jag sitter på jobb nr 2 och lyssnar på stone sour på hög volym, hoppas lindex och kappahl inte lackar ur. om dom gör det säger jag bara att det är jag som är poLACKEN!
ännu har ingen raggarturre kommit förbi och sagt "mysiga skor du har är du lika mysig? är du lika singel som du är söt?" ni borde testa den, man kommer långt!
det var allt för mig tack och hej från en PL tjej!

tpl

halsen bestämde sig för att svullna upp igen så jag har bakat kladdkaka till mig själv som tröst..
är inte bara t.p.l har mer eller mindre g.u.l.

mhm lista ut vad det betyder!

OUI!

hahaha å skön!

http://www.youtube.com/watch?v=A997EJtK6Gg&feature=related

/ PL


konsten att hålla sig vaken

tack så mycket snippis, det värmde en trött trist tråkig måndag som denna!

för att liva upp stämningen lite så tänkte plugga nu, känns som att det går lite halvdant för mig eftersom jag somnar så fort jag ska göra nånting som har med skolan, nej förlåt!, universitet att göra (mycket viktigt, sen heter det föreläsning/seminarium inte lektion, det heter föreläsare inte lärare. detta är jävligt viktigt! mhm flashigt ska det va) satt och nicka hela första halvan imorse och då inte för att jag höll med att allt han snacka om där framme, efter 10 min powernap på rasten lyckades jag hålla ögonen öppna resten av FÖRELÄSNINGEN. 

dags att återgå till böckerna och hoppas att jag håller mig vaken annars blire F nästa tisdag
(älskar livet just nu btw)

äh ska hänga med grabbarna ikväll, tur annars så skulle jag nog sova till nästa vecka

/snuppis

tjeeeeeeeena

Ville skicka en extra hälsning till Vaggan, Snorris och Snuppan.

/ Snippan

frallan

är under pistolhot tvingad att länka till denna.

http://duojagbloggen.blogg.se/

Detta är två manliga gymnaster som behöver rådgivning!

Spana in vettja !!

// Johan


btw, ge hit min macka den som tog den på MP förra veckan -.-


Ibland när man vinner något förlorar man något annat

Vi har nog egentligen alla förstått ganska länge nu att det har varit att sluta som stod på schemat, ändå var det sjukt jobbigt att höra det idag.

Ella, även om du inte som många i den här gruppen är den som gapar och stojar hela tiden så kommer du lämna ett utav det största hålen efter dig. Du har alltid funnits där för mig och många andra på något sätt under de senaste åren i livet. Jag vet att du kommer att göra det fortfarande även om du inte på pappret är det längre. Fast du kämpat genom de allra största motgångar så har du hållt humöret uppe och varit vår stora solstråle och största support. Jag har aldrig träffat en större kämpe, jag vet att jag har sagt det till dig, och jag hoppas du förstår det själv. Ibland fattar jag inte hur orättvist livet får vara. Hur fan kan en så bra person som du få förtjäna ett sådant här slut! 
   Allt vi gjort tillsammans, det är bara helt sjukt så mycket det är. Så mycket bilder och minnen det finns. Även om bilderna inte visar dig så är du med, bakom linsen. Det har du som sagt alltid varit och nu vet du att vi tänker, eller iallafall jag tänker på dig på varje gympabild jag ser. Varje gång jag tar mig i håret, varje charmiga leende jag ser och jag vet inte utrop som hörs så tänker jag på dig. Bara så du vet har du stämpeln, du är och kommer alltid att vara en JG-JSM-brud. Mina bästa dagar i livet är med dig! 

Jag älskar dig, på fredag drar vi till Skåne, sen ska vi hitta på något nytt äventyr tillsammans. Detta eftersom jag inte klarar mig utan dig och eftersom vi kommer att hålla ihop och vara vänner för livet. <3 älskar dig!


Va gör vi, då kör vi! :D

Fan vad vi ska rocka fett idag, vi har ju fan ett guld att försvara!



Vi kör tåget 16:00 :D Kom ihåg, J för jympa, S för snygga, M för mat! Det är vi, vilka då? JSM!!! Wooow! Glöm inte ett stadigt mål mat, att det är jympatävling idag och att göra er och det vi gör snygga! Och lite sexiga också! ;) See ya all!

Scared of who, scared of you? Bromma, sol elller whatever, noooo way!

Imorn köttar vi, och vi köttar i LILA!



(HAHAHA! TOVA!)

janne <3

Ta bort

Nadia Raczkowski mina bullar vill ha någon att mysa med ikväll, call me :)


kommentar :
Janne Rosén Är det kanel på med lite socker...Eller

heh

lite svårt att låta bli att dansa till bumpy ride även fast man står och jobbar mitt i gallerian
/ PL

depp

Sjukt deppig är jag idag! Mina allraste finaste och bästa grannar ska flytta till USA, föralltid typ eller på obestämd tid iaf. Så jäkla otippat, blev så himla ledsen. Har ju vant mig vid att träffa dom där ungarna typ varje dag och nu ska dom bara flytta och så jävla långt. Jag älskar att träffa dom när man är lite ledsen så får man höra någon underbar kommentar som bara barn kan säga, bara dom finaste barnen. Känns som om mina småsyskon ska flytta utan att jag vet om jag får träffa dom igen, fy vad jag är ledsen. Redan i december också! Tror mitt hjärta gick i 1000 bitar igår, lite grann iaf..

En såndär kram som betyder så himla mycket!

even the best fall down sometimes

Ge mig en tränig där varje steg inte gör ont! Ge mig en morgon dagen efter en träning där jag kan gå upp ur sängen utan att falla tillbaks igen. Så jävla trött på dessa benhinnor! Fy vad jag ska kämpa denna vinter dom ska fan inte vinna, det ska jag göra genom att ändå lära mig grymma varv till SM i vår. Dock en enda träning utan ont skulle inte skada, lite extra motiviation liksom...

Tur att man har er i sånna tillfällen. Tur att ni redan sätt mig gråta 1000 gånger, tur att jag sätt er gråta 1000 gånger. Några extra spelar ingen roll för någon av oss, satan vad vi ska kämpa, en del med ont andra utan men i vår ska vi stå där på SM. Jäklar vad jag vill dit med er för då spelar det ingen roll om jag gråter några gånger på vägen:) satan vad vi ska bli bra för vi är ju beeezt :) hihhi


znyggazt e vi också!

Lite sol på vägen hade inte skadat( och det ska ju tydligen vissa av oss få, men ni kan ta er) vi andra ska kämpa fats det är svinkallt! vi ska vara hemma och bli ännu bättre ;)heheh

/ tildizzz

heizan

japp då sitter jag på sunspot och chillar. tidsoptimisten råkade visst vara här 1 min innan det skulle vara öppet = 1 min ifrån 40 000 kr i böter. tror det är första och sista gången jag tar den risken. sitter och stirrar på bullarna som fiket framför mig har och är otroligt sugen, kan inte någon baka till ikväll också? nu ska jag ragga på bratzzz hihi piip piip!

/ tidsoptimisten

fredag

eftersom ni inte vill skriva får vä'l jag göra det :)
nu är jag feberfri woho! men halsen vägrar ge sig så blir vila från träning idag med.


kolla in mina killar för ett år sedan. det är sjukt vad dom gått framåt! hoppas deras nerver håller på torsdag bara.. dom har ju inte ens varit i närheten av en sån tävling förut, mycket mycket spännande :)

ses imorn gullisar!

träningsförbannelse

japp, det har jag.
har legat i soffan hela dagen i hopp om att febern ska gå ner. men icke! håller tummarna att den försvinner under natten.. ringde förresten precis till brorsan som är på övervåningen att han skulle komme ner och ge mig glas ett vatten hehe :D bästa brorsan helt klart!

tycker ni får skriva lite har så jäklans tråkigt
/cat

RSS 2.0