sunny

har ju glömt att visa mitt senaste kap från jobbet! Gucci 2390:- (självklart betalade inte jag så mycket har ju en skön rabba liksom) om ni undrar modellnr får ni smsa vill inte skriva här då alla kan härma mig. roligare att va ensam om saker tycker jag :)

ses på stan!

cha cha bloggen


tack tack stick

tack för gratulationerna och den vackra bilden! kan tala om för er att jag knappt kan röra mig idag heller, kul med träning jättekul...! :)

glöm inte att ni är min släkt så snart smäller kalaset till också hih herrå

rensar

rensar mitt rum och hittade en gammal dagbok. precis när jag hade slutat sexan skrev jag såhär: Idag har jag varit i stan med mamma, ullis och nicke. jag har fått en kjol, en SKÄRMKEPS och ett mobilskal.
Skärmkeps! har det verkligen varit inne? eller var jag helt förlorad?  och om jag minns rätt så var motivet på skalet nalle puh....
gick på gympaskola 2003 och då hade jag precis lärt mig rondat-flickis-salto på voltgolv. mmh voltgolv, det har väl vissa av ni minsta inte ens tränat på? herregud vad gammal jag är.

när jag endå är inne på gamla tider langar jag en bild på mig och limpan från 2002



sen får jag inte glömma att gratta mitt favorit ex på 20årsdagen, grattis polackis vi förväntar oss kladdkaka snarast



inte okej

vad är felet på muslimer och deras kvinnosyn. vår granne är helt jävla efterbliven och står just nu och skriker att han vägrar lyssna på mamma och bara tänker lyssnar på min pappa.
inte konstigt att man bli invandrarfientlig, ta din familj, nej ta hela jävla släkten med dig och åk tillbaka.

RSS 2.0