polis polis potatisgris

här kommer man hem och så är det inbrottstjuvar inne hos grannen...
synd att det va pappa som såg dom hade det vart jag hade jag iallafall kunnat springa ikapp dom.. haha dags att börja träna pappa?

gangstajakan EEEY YO
passa er för att röra mitt hus, niclas hota precis att skjuta med sitt vad det nu en är han har!! uuuh

/cat the gangsta brat

eh..

.. ska du ställa den till hårt redan idag limpan? :) vi kör till hårt på tisdagar! fuck life för vill också kötta lite kul saker... jaja kanske lite hel in på mattan iaf om vi inte kör bakåt ;)

heeerrrå / PL


Helena mellan bena!

Hej! :D

Som ni vet kommer Helena vår sköna böna på träningen idag :D Askul! Har saknat henne asmycket! Så jag hoppas att folk och framförallt hon kan stanna kvar och fika lite idag efter träningen. Jag och Nad bakar en varsin kladdis :) Baka ni med som hinner vettja! Om ni inte hinner får någon gärna ta med sig lite saft ;)

Annars tänkte jag bara meddela att jag tror det blir en grym träning idag! ;) Jag ska köra min hel in halv ut idag igen :D Och idag ska jag inte bara ställa den 5 gånger! Utan mer än 6 iallafall, eftersom det är min favorit siffra och sysselsättning :P

Haha! Peace out! En bild på Vår sköna Skåning!

kul fråga

"är du såhär mega seriös med träning att du inte käkar skräpmat o inte dricker o skit eller? :O:O"

skulle aldrig äta en 200 g hamburgare med pommes och ta en polsk vodka till!

/ polen

Stockholmsmästerskapen


"Min favoritsiffra och favoritsysselsättning"

citat från Limpan om gårdagens placering ;) haha ja de blev ju trots allt inte en 4:e placering i år igen :P Kul å få tävla lite med er igen, känns som om de va alldeles för länge sen även om de bara blev fristående för mig. De va så värt de! Tänkte bara meddela att tävlingsfilmen är på ingång och lär dyka upp under kvällen. Hoppas träningen gick bra och stort GRATTIS till Ullis som fyller 20 idag!! :D
/Ella

Vi är på gång! Vi är laddade, vi är tända!

Tjuuuu!

Limpan med syrran Nadia här! Här har vi taggat inför tävling med fetaost! Så om det luktar äckligt i ledet på tävlingen imorn vet ni varför! Det är helt enkelt inte Jones den här gången!

Vi är iallafall grymt taggade för imorn, fyfan vad vi ska vara grymma tjejer! :D Vi säger det än en gång!

Hejja JG, vi är bäst! Vi är dom som bajsar mest. Våra tuttar guppar.... NOT! Bara Ellas. SJÖGRÄS!
(text och musik, Nadia Rachacha)

(den här bilden tog vi endast för att Matilda var så ful, full? Stavas det med ett eller två L?)

hej

Kom på en skitkul grej som limpan sa ang ena busschaffören:
"Ser inte han ut som en riktig Berra?"

HAHAHA JAG DÖR, BERRA!


/ nad

enjoy, mackan kör dubbel

påväg in i andra volten

 

KABOM




/polen


GRYMMA!


wazaaaaap

jag och cattiiisssh sitter och chillar med david vad gör ni? tänkte bjuda på en bild på mig eftersom jag aldrig vågar göra det annars :)



låt bilder tala för sig själv 

här kommer en låt david har mixat!

han brukar spela på ibiZA så vi dra imorn, skiter i tävlingen HERR¨Å

Hon heter Ida Sjögren å hänger på MP!!!

Ida har enda sedan vår underbara Tyskland resa bönat och bett om att jag ska skriva om henne här i vår blogg så jag tänkte att jag kunde skriva någon rad så hon blir lite lycklig! kan ju börja med att berätta att trots rubriken ska hon inte till MP ikväll:o men catta är väl där och hållet ställningen så det lär ju vara lugnt, frågan är bara om Janne är där nu igen:P Men Ida ska iaf inte dit för hon ska vara med mig och kolla film! TREVLANS!!!!!! Grattis till körkortet kan man ju passa på och säga när man ändå måste skriva om bruden;)


Annars har jag inte så mycket att berätta, ser precis som Nadia ut som bajs idag + att jag försov mig och missa matten, tror mitt prov komer gå halv bra! Annars är det 9 skoldagar till påsklov det kan man ju se fram emot iaf! Annars kan vi ju se framemot Italien om mindre än 5 månader! vi dör snart Nadia!

nu har jag inget mer vettigt att skriva! Men kan ju avsluta med ett kul citat " hoppas jag får en plats", hörni sicken tur, jag fick en plats igår igen:P heheheheheheh

så här mysigt har vi det när vi är i Tyskland!!!

// Thure Thure hej hej


suckkkkkkkk

samma sak idag igen, look like crap,poo, bajs osv.. men bajs är ju kul så det är väl inte hela världen :)

/polen

suckkkkkkkk

fan vad jag hatar när man gör allt för att iaf se lite okej ut, men nop ser ut som hej kom och hjälp mig idag.
fuck life TPL och allt sånt

/ nad

Kör hårt nu brudar!

Tjabba!

Min arm är fortfarande lite fuckad men det ska nog bli bra till nästa vecka ska ni se! ;) Men nu när jag sticker iväg vill jag att ni kör på jävligt hårt! Inget slapp när jag är borta! Det är ju som sagt tävling snart! Och btw --> Jag är så JÄVLA SNYGG, SEXIG och HET! I min nya dräkt asså! :P Så jag är astaggad nu! Vem vet, man kanske kan haffa någon snygging på tävlingsgolvet :O

Lycka till med klädförsäljningen också! Hoppas det kommer att gå bra! :D Ring om ni behöver mig! Finns på min moderna nokia 33.10!

Puss på er så länge! Egentligen åker jag inte förrän på torsdag eftermiddag, men jag hade inget annat att göra än att blogga! Man kan varken spela tv-spel eller gitarr med den här jävla armen :P Så det är därför!

Aja (sluta nu Limpan), nu ska jag gå och bajsa, typ som jag och matilda sitter tillsammans och gör på den här bilden, puss på er!






ondmorgon!

godmorgon är det inte iallafall.

personalfest med sturegallerian igår. jag och frida skakade rumpa så mycket att det gör lite ont i huvudet idag, kan ju vart dåliga kräftor också svårt att avgöra.. minns inte att jag åt kräftor. fanns det på buffébordet ens?

jakob ökvist från vakna med the voice försökte vara rolig. han misslyckades.. han är tydligen bara rolig i TV på morgonen fan vad besviken jag blev. Sen uppträdde style, jag tänkte att jag skulle kunna typ en låt. jag kunde alla utom EN... uuuh jävla mamma

den här sjöng christer och alla tantalanterna skrek som 13åringar och skakade på gäddhänget!

kul kväll iallafall!
 /cät

godmorgon

jahaja då hamnade man på café opra och kalasade med PH-Erika. idag mår jag däremot mindre bra, gratis är inte alltid så bra. men nu är jag i skolan iaf och är taggad för träningen ikväll!
ses och hörs puss
/polen

ge mig en tandprotes

här opererar man, drar ut, fäller tusen tårar, knarkar smärtstillande...
SEN NÄR DEN FJÄRDE, DEN SISTA, DEN AV ALLA SOM VÄXER RÄTT, DEN ENDA SOM ÄR KVAR I MIN STACKARS KROPP SKA KOMMA FRAM, då jävlar ska den göra ont också.

blir.så.jävla.matt.


annars så,    love life


shuu

KOM TILL CHAPLINS FETT MED DRAG OSV OSV!!!
orkar inte ens hahahah TÖNTIGT! vad ska jag ha på mig ens?

/lill-nad-lördag

La vida Italia y la ropa de los JSM-chicas

Tjena brudar!

Har ni sett mitt grymma evenemang på FB! :D Skönt att vi kom igång med det här nu! Nu har ni tidspressen på er eftersom inbjudan på FB redan är utskickad! Så kolla in det och ladda för lite klädförsäljning! Juste, planeringen finns på mailen!

Så här ser evenemanget ut om någon undrar! Puss på era muskulösa rumpor!


för skön brorsa

-nadia, vet du vad jag gjorde idag?
-nej berätta
-jag skrev en lapp till emma och frågade chans, hon sa ja!
-är det sant, vad roligt!
-ja, nu ska jag duscha minst varannan dag för att vara extra fräsh!

(han hatar att duscha)

/ Näd

onajs

fan vad onajs att inte kunna skita på fem dagar asså...bajsa innan träningen på fredag matilda.
tack på förhand!

/ Nad, men tror hela laget håller med

Vidare på nya äventyr!

Hemma från sälen, skidåkningen var bra men familj var ok! Blev dock lite matt när dom ville sova vid typ elva? det ledde till att jag läste HELA veckorevyn 5 gånger så om ni undrar vad det handlar om denna vecka kan ni ju fråga!

Nu ( eller imorgon klockan 06:52 om man ska vara exakt går bussen härifrån) ska ajg vidare på nya äventyr! TYSKLAND! med min klass, om någon har missat det ska jag bo hemma hos en tysk och Catta har ju så snällt i sitt för inlägg berättat vad mitt största problem inför denna resa är:P Massa träningar missar jag och det ger mig ångest! ( men tro inte att jag går ut och springer eller något annat dumt som limpan och bella skulle gjort;p) Hopaps ni kör så det ryker medans jag är borta, jag hinner dock till träningen på fredag så det blir super:)


Förhoppningsvis är min tysk skön så vi går ut och partar! Funderar på om jag ska ta med dessa glasögon och bjud på några av mina partytrick?

Ha det bäst! puss på era stora tuttar!

söndagsfunderingar


halloj!

Wazap? taggad för träning idag, har liksom inte tränat gymnastik på 1½ vecka..däremot ska jag visa mickan och therese att jag inte alls ligger efter i spagaten!!! (hoppas jag) ska fan inte springa tjejmilen!
nu ska jag kila iväg och lira hockey med mina tre pojkvänner, ses sen!


/nad the bad, livsfarlig på plan! (ekar-matilda i bakgruden)


baaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs :)

tjolahopp bloggen.. inte ofta vi tittar in :D
det är iallafall mickan & bella här
idag har vi besökt östermalms trakter, ingenting för oss kan vi ju säga, jag menar.. det är lite annat emot viksjö och barkarby om vi säger så :D

innan vi begav oss för att träffa våra blivande pojkvänner på östermalm så tog vi lite webbcambilder, enjooooooooooooy









MYCKET SERIÖST
vi ses imorgon, nu ska småttingarna sussa..


Tovas ord är vår lag!

Halli hallå!

Jahapp, nu har man kommit hem efter ett 24 timmars umgänge med Catharina Jörgensen! Det var ju ångest!  Särskillt när man bara shoppar massa snygga kläder för tusenlappar, äter jävligt Onyttig mat med betoning på O, bubbelbadar och hamnar efter någon drink och ett glas vin på MP! Och vem kommer i paket när det blir MP, jo, Nadia Rachacha! Och vad är ännu mer ångest? Jo, att nu laddar man för en natt till där!

Fast det var ju inte faktiskt egentligen inte vårt fel igår. Jag menar, vi ville ju inte till MP igår, men eftersom Tova sa att vi måste passa på att festa nu när vi inte hade någon träning igår så var vi ju tvugna! Som sagt, TOVAS ORD ÄR VÅR LAG! Tovas ord är vårt lag!

Aja, halvslitenbrud_91 ska som sagt börja ladda, så jag får väl försöka jobba bort dessa sömnpåsar under ögonen! Såhär kan man ungefär se ut en sådanhär dag!




här sitter jag på kylen....

det kan man inte göra när man har pojkvän!
middag->bubbelbad med drink -> jävla mp att ligga så förbaskat nära.

alex sayz på radion också :)

HAHAHA

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6713654.ab

teorin avklarad

yes it is och nu ligger jag och kollar på step up och vill också kunna dansa! therese och mickan, är ni seriösa?! FAN

dagens :

jag : ja, själv bor jag på meteorvägen så vi i området brukar säga att vi ska hem till rymden
min lärare : spacat

vänstertrafik

PÅ STHLMSCENTRAL ÄR DET ENKELRIKTAT. imorgon onsdag runt 10 i 12 vill du inte vara en av dom som går i högertrafik, jag slår dig gul och blå och hänger upp dig som sveriges vackra flagga! eller så snorarar jag på dig, kanske kysser jag dig med tungan så du också blir sjuk!!!!!!!!!!!!!!! dödssjuk! (förkyld heter sjukdomen, finns inget botemedel)


sådär kommer jag göra PÅ DIG



DAGENS FRÅGA
ser jag blåst ut? korkad? dum i huvet? lättlurad?
tydligen.
idag har folk inte gjort annat än drivit med mig. ett exempel:
en man kom fram och sa att han skulle hälsa från min chef att jag inte fick sitta och chatta på jobbet
då sa jag att det är lugnt, hon vet att vi gör det och så skrattade jag lite. he he he lät det
tydligen så hade han suttit och spanat på mig från cafét ovanför och tyckt att jag var en liten datanörd som det skulle va kul att driva med!

skrattat har jag somsagt gjort iallafall, tills jag skulle hem med sl .............. punkt


på fredag är det inte en vanlig fredag utan en fredag med inställd träning som vi ska ta vara på och gå ut och festa och ha det trevligt enligt vår tränare. klart man lyder? 

nu ska jag sova, igår vågade jag knappt sova för jag var HELT SÄKER på att det var någon i huset. när jag flyttar hemifrån ska jag inte flytta till en stor villa själv det vet jag nu! kan ju va bra att veta?

/cattastrofen



tips till nadia..

jag och therese är riktigt viga nu nadia, du har lite att ta igen.. hoppas du sitter i spagat där borta i eskilstuna, annars finns risken att du får springa tjejmilen själv mohaha :D

/ mickan & therese

eskilstuna

Tjena mina små tjejer med mittbena!
waaazap, whats new? själv har jag pluggat sönder med bilteori här i eskilstuna. igår höll jag på att dö av tystnaden, kände mig isolerad från omvärlden..... men nu har vi börjat snacka alla vi som delar rum och det är kanon! nej nu ska jag dra och sova en sväng, har nämligen pass kl 07.20 varje mogon... 07.20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR NADIA PAULA RACZKOWSKI SOM ALDRIG KAN GÅ UPP SÅ TIDIGT SOM HAR KÖRLEKTIONER DÅ! började med att vakna 07.15 idag men det gick bra :) en kille som är här är nästan likadan som min bror och limpan, mundiarré.

uppdaterar när nå mer kul händer eller när jag krockar eller kör in i en snödriva eller kör på en gammal tant osv osv

/ Polen

Tips ;)

För er som har sportlov (till er andra: kämpa på!) såg jag i metro att friskis har träningspass för 10kr den här veckan, 10KR!!:O dock va det bara på vissa ställen och fram till klockan 15.00 om jag inte minns fel men ändå :P Så veckans tips från mig får bli att gå på lite tantgympa ;) haha

RSS 2.0