Hörde jag gratis?

oj vad jag gillar gratis ;) Nån som ska med till kungsträdgården före loppet på lördag å gå på gratis fysik/astronomi grej? heheh skoja (inte :P) Synd att det inte fanns mer på tjejmilen, inte såg jag nån på tvn sen heller :P Men kul vare i alla fall (som vanligt). Ska försöka få ut bilderna från min mobil så de hamnar i datorn men för tillfället är jag inte tillräckligt teknisk för att lösa de... är galet trött också så hoppas att de e anledningen till varför jag inte kan lösa problemet hehe :P Asså får man gå så här länge iskolan? Började 8 och slutade 5 men sen va de ju teaterspex till halv 11 så kom inte hem förän typ nu. (hehe nu kan ni inte säga att jag inte är i skolan längre för nu kommer ni alltid hitta mig där). Catta du kan lugna ner dig, den är upphittad ;) Sjukgymnastiken rullar på, kör två pass i veckan så får se om jag kan gå imorgon (träningsvärk) hehe. Har inte ont i benet så det har ju börjat bra i alla fall ;) Nej nu somnar jag, tjingeling!
/ E

c

gratis är godast sägs det ju. kanske även bäst, läste i gratistidningen vi fick igår om vad man ska äta för att bli smart. det var bla banan så då åt jag en! vettefan om det märks nån skillnad..

elladensnälla kan du vara så vänlig att hitta din hårddisk, vill kolla massa tävlingsfilmer :D försökte göra det idag men mina föräldrar connectar helt enkelt inte med filmkameror. folk hoppar upp.....folk landar.... JÄVLIGT KUL ATT KOLLA PÅ

annars så ere bara jag och nad som skriver här så jag tänkte om nån annan kan skriva nått så det står nått vettigt. kan ju va kul att läsa sånt ibland också :)
 

    

fuck life

1. jag blir inte bättre på gympa för att jag springer
2. jag har inte ens några springskor

/ Deppnad


!

GLÖM INTE SPRINGSKORNA IKVÄLL SÄGER TOVA!!!

guldfiskminnet får verkligen kämpa med det här.....

hejsan

ligger på ballen och solar för jag är så ball

/ NAAADDZZ
( jag skrev det förra också btw)

SHO

Chillar hemma för att jag har 3 timmars hål timme varje tisdag, kul har jag hört!

Jag säger som catta vad är det som gäller egentligen..?
Jag är super tagg på den nya dräkten men som sagt vilka tävlingar tror ni vi kommer tävla egentligen? :s
Sm låter så jävla lockande vill  verkligen köra redan i vår, men nu när sofie inte vill, känns det som om det är bortblåst..
Plus att jag börjar bli så feg att jag blir rädd för mig själv, men det löser sig.
Men seriöst, vad tycker ni? truppis ska vi såklart vara med på men sen då?

puss på era small tits! ella får ingen puss hehehehe börjat hos sjukgymnasten nu btw? :)

catta the bratta

igår hade vi första träningen med janne! nice med nya tränare tycker jaag, ännu niceare när tränarn är typ asbra också! vet att ni andra håller med mig..? :)

idag har jag dock en inte så mysig träningsvärk. mest i armarna.. så det är skitjobbigt att leka fågelskrämma just nu!

känns som att jag inte har nån koll på läget, vilka tävlingar gäller i höst? måste vi köpa nya dräkten? någon med svar?????????

tänkte även på att våra linnen nu är historia, eller så får vi skaffa till dom nya. lite sorgligt faktist, är ju stolt över mina 6cm!
kan citera shakira "Lucky that my breasts are small and humble, So you don't confuse them with mountains"
bra sagt, jag vill iallafall inte ha en bergskedja till tuttar!

puss och kram och gör en skumbanan, ses imorn!


Håll en tumme!

Hello brudarna!
Igår opererades jag ju på sofiahemmet så kom hem med ett vackert snitt (eller inte) på underbenet. Spenderade runt 5 timmar där och det sista jag kommer ihåg innan jag sövdes var att vi (jag och sjuksköterskan) pratade om Kroatien! Va lite borta efteråt... Så fråga mig inte vad läkaren sa :P hehe
Så fram till nu har jag sovit, från 15 på em igår till 9 idag på morgonen... lite ångest på den eftersom lovet snart är slut. Men nu haltar jag runt här hemma i alla fall :) Känner mig som en gammal tant men det va ju ingen nyhet direkt :P

Tycker det är lite dålig uppdatering här, känns som jag inte har nån koll på er. Ni som är ledare på gympaskolan bara MÅSTE ju ha nåt kul att berätta. Speciellt om alla roliga kommentarer från småbarnen ;)

Om två veckor tas stygnen bort, håll en tumme att operationen lyckades!

/ Ella

eh...HEEIIIZZAN

Har sa mycket att beratta, men drar det lite kort. har inte gjort na speciellt men lite kul har jag att beratta.
I fredags var jag och klubbade i warszawa, jisses bakis dag i lordags sager jag bara. men fan, polacker ar inge vidare heta assa..hur som, just nu sitter jag mitt ute i ingenstans i polen hos mina parons kompisar och vantar pa att jag typ ska fa mjolka kossorna. igar drog en bakant med mig ut, fuck mp, det har stallet var fan storre an hirchen fast mitt ute pa en ang HAHAHA. tontig musik och tontigt folk och bugg..men heeeeeeeelt ok var det. idag daremot kanner jag att jag haller pa att bli sjuk, har ont i halsen och ar forkyld. sa kan det ga.
haha maste beratta en skit kul grej som hande igar.
jag och han som jag var dar med hade dansade lite och han visade mig runt lite och sa. sen skulle vi ga ut och ta lite frisk luft. vad hander? det komemr en tjej och kastar ett stort glas ol pa honom, daskar till honom ratt sa rejalt och skriker KURWA lalalalal... hoppsan, det var visst hans ex. what a show hehehe
aker hem imorgon, hemma pa onsdag! take care, saknar er faktiskt (a)
cze's'c och dziekuje!
/Gangster-Nadilisious

RSS 2.0