wooohooo!

ikväll kör vi jakan gaaangsters shoo värsta guzzarna! först ja jobba sen ja ska till matilda sen vi ska va i mp och seeen han den där janne har hört han ska va där. svär fett najs vi kommer va riktiga mangas bror sen sen!
sen glöm inte de e efterfest i arlavägen hos catta i badkaret.
ja hos guzzen förra gången re tjo / polen

Everything happens for a reason

Är det så? Ibland kan jag bara inte för allt i världen förstå varför en del saker sker och om det överhuvud taget kan komma något gott ur det. Tror ni på ödet? Satan vad jag har börjat fundera på det sen i onsdags. Sjukt jävla orättvist är ödet om det nu finns.. Det kan nog vara det som är anledning, en del saker sker nog för att vi ska förstå vad vi har och kämpa för det och uppskatta det, men ibland tror jag ödet överdriver, den behöver liksom inte ta i så hårt för att vi ska förstå, eller måste den? Jag hoppas att ödet inte finns, den är för elak då.

Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen


Ibland måste man få trilla för att få klättra och veta vad man kämpar för, vad det är som betyder något och vad det är som att få en att må bra. Jag tror det är viktigt att få trilla och att få klättra. Fast en del faller ju så himla mycket hårdare och då är det så himla mycket svårare att komma upp, en dels klättringar är inte rättvisa, så mycket ska man inte få behöva klättra.

En sak har jag iallafall insett dom senaste dagarna att " Man inser inte vad man har förrän det är förlorat". Det är så trist att man har så svårt att uppskatta allt. Det är inte förrän något riktigt hemskt händer så man inser det, trist att det ska vara så. Men inte ens då lyckas man att sluta gnälla på onödiga saker.
Vi har det väldigt bra, tänk på det.


Glad 19åring

Åh himlans bra dag det här :)

* Bra presenter
* Bra övningskörning ( snart så!!)
* Bra träning
* Back full ( förtjänar en egen även om den går in under träningen :P )
* En fin grym film visas numera på facebook :) fina superbra Mackan, vilken kämpe!
* Snart lördag
* God mat
* God tårta
* Jättemånga fina grattis som gör en lite lycklig:)


Annars nu som 19åring har jag blivit sjukt seriös! Anmält mig till högskoleprovet ( gjorde jag dock som 18 åring men gör ju provet som 19åring ;P) Sen så har jag fixat biblotekskort på stockholms stadsbibliotek! AJUSTE seriöselev_19år!!

Sen till det mest mogna. Jag har tänkt på en sak! Varför luktar bajs illa? Man stoppar ju inte direkt in något som luktar illa i munnen! konstigt..

NU är min födelsedag snart slut men som sista grej önskar jag mig att det blir bättre uppdatering här. Bajstråkigt att inte ha något kul att läsa ju!

favvosar


Ni är helt ovärderliga, i alla väder. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan er!
Jag lägger all min kärlek på er istället. Ni är så jävla mycket bättre.
Ni sviker aldrig. Så jävla underbart att veta att ni alltid finns där.
Oändligt med tack till er. Ni vet inte vad det betyder!
JAG ÄLSKAR ER! PÅ RIKTIGT!!!

panik

flippar nu. får panik. jag skakar. jag orkar inte. döda mig eller spola tiden. nu. jag vill må bra. nu. radera minnet. få allt att försvinna. jag känner mig äcklig. dum. värdelös. ful. mesig. korkad. och en massa mer. F.A.N.

du är ful och äcklig så du kan dra.

kan det inte bara vara så enkelt istället?

RSS 2.0