från andra sidan atlanten

Ja nu sitter jag ex antal mil bort klockan halv kvart i elva på kvällen, halv åtta hemma och de flesta sover både här och hemma. Finns ju 1000 saker jag skulle kunna berätta om. T.ex. i lördags hade vi kalas för Christoffer som fyllde 8. Tänk att han blivit så stor, träffade han första gången när han var 1 och började nog barnvakta han när han var 2-3, sjukt vad tiden går... Iaf kalaset var på chuck e cheese som finns här, det är ett helt sjukt ställe! Helt seriöst så är det en spel hall för barn :P Hann dock inte spela något för jag vakta Niklas, men ja alla hade grymt kul men känns ju som raka vägen in i spel missbruk ungefär :P

Har som sagt varit ute och kört limousinen som jag ska sluta kalla limousin( dels för att jag inte vet hur men stavar det men också för att det inte är någon limousin ) men den är faktiskt grymt stor tycker jag, men alla bilar här är ju automat så det är ju skönt :) ( nadia start i backe är grymt här, ren barnleken ;)

Ja kan ju bara skriva ner allt annat jag gjort  busat, lekt i massor, varit i parken, varit vid ett gryyymt vattenfall så coolt, varit i christoffers skola och bjudit på cupcakes födelsedagen till ära, varit i Svenska skolan, träffat en svenska tjej som är här som aupair så ska träffa henne å massa andra aupairer ( vi kanske ska åka till vancouver å fetsa najz bre!), varit på olika gigantiska affärer som har allt, varit på middag, tränat gympa, wihåå AG here i come, äntligen! Nej jag skloja ni som undrar så är det typ ag redksap fast finns ett tumbling( dock utan ansats) och ett track så jag får köra typ det jag vill :)

Och barnen, vad ska jag säga dom är dom finaste! dom två första dagarna här började Emma gråta när hon skulle sova för hon var så rädd att jag skulle vara borta när hon vakna. När vi kollar på tv på kvällarna brukar dom komma, ibland alla tre, ibland två och ibland en men oftast slutar det med att alla tre sitter där å myser. Och chistoffer trots att han börjar bli stor brukar han vilja sitta å hålla hand vid TVn ( nu låter det som någon kärleks historia:P ) och Niklas vilken satans busunge han är, vill alltid bli jagad och fångad, så fort man släpper ner han springer han iväg igen först snabbt sen saktar han in och tittar bakåt med världens största flin och kollar så att man jagar han.

Ja så otroligt fina ungar, så otroligt mycket kärlek får man. Pussar och kramar hela dagarna och massa häng å kläng. Men aa det räcker inte. Ibland blir det tomt ändå. Idag saknar jag er mina vänner massor, jag vill träna mer er och mysa med er och festa med er! Åh blir så avis inför i helgen! Men ja jag hoppas ni får det grymt, men idag är en dag när det skär i hjärtat att man inte får vara med. Och som att jag inte redan var deppig tänkte jag att det var smart att kolla student bilderna, det var det inte! NI är för jävla underbara allihopa. Jag saknar er så att det gör ont. För vi har det så himla bra tillsammans:) Ja jag blev till och med tårögd när jag skrev det här och då har det bara gott en½ vecka, men jag tror det är mycket tanken på att jag vet att det är fruktansvärt långt tills vi får ses igen!

Ja om någon av er varit grym och tagit er igeom det är inlägget så är det en eloge till er! ni är bäst och jag älskar er! / Matilda


Emma och Niklas hälsar!

Ps. Kan inte ni också uppdatera lite så jag vte vad som häner? :)

ds




RSS 2.0